Blåggen

Blåggen

Om Blåggen

Här har vi tänkt att hålla våra vänner och alla andra med information som vi tycker är intressant och nyttig. Lite onyttigheter och roligheter blir det säkert också.

Höst

InformationPosted by Sven&Lisbeth Sunday, October 25 2009 09:37:56

Japp, det regnar och det är ju vad många förknippar med höst. Förutom regnet så blir det ju en väldig färgprakt om man har lövskog runt omkring sej. Detta färgskådespel (kan man skriva så) gör sej inte rättvisa en sån här grå och mörk dag fast en klar solig dag är det väldigt vackert.

Boken jag läste är nu slut för denna gång, har hört att den går att läsa flera gånger av en som läst den fyra gånger!!!

Här hemma jobbas det febrilt med färdigställande av den renovering som påbörjades för några år sedan (läs 7 år). Det känns gott och det blir bra, mycket pillerigrejer:)

Såg en härlig film igår med Morgan Freeman och Jack Nicholson, "nu eller aldrig" heter den. Det var många budskap på en gång och samtidigt väldigt rolig. Ingen ny film så många har säkert redan sett den. Se den igen!!

På hästfronten så har Karima och Paula fått vandra vidare, inget roligt. Dom började ha såpass med ålderskrämpor att det var orättvist mot dom att ha dom kvar. Ändå känns det för jävligt att fatta beslutet, dock är det ju mitt ansvar som ägare att ta det och dom hade en fin sommar hemma hos Galon som avslutning. Som dessutom till Karimas förtjusning var väldigt grön:)

  • Comments(1)//bloggen.freshway.se/#post100