Blåggen

Blåggen

Om Blåggen

Här har vi tänkt att hålla våra vänner och alla andra med information som vi tycker är intressant och nyttig. Lite onyttigheter och roligheter blir det säkert också.

Kan/Klarar

InformationPosted by Sven&Lisbeth Monday, March 08 2010 23:18:31

Vare sig du tror att du kan göra en sak eller tror att du inte kan göra den, har du rätt.

Om du byter ut "det här kan inte jag" mot "det klarar jag" då köper du lite tid och kan lära dej, sen kan du.

T.ex. att gå, det är inte många som kan det när dom föds fast dom flesta klarar det förr eller senare:)

Har ni sett "Lumparkompisar" med Bill Murray och Harold Ramis... Dom ska mönstra och rycka in, en officer frågar "are you gay?" dom svarar i kör "No sir, but we are willing to learn sir". En bra låt i filmen "oadiddydididamdidido" med Manfred Mann.

Ofta blir det så många missförstånd, nån säger något och du hör något annat, något som du förväntat dej att få höra i situationen. Då lyssnar du inte ordentligt utan tar för givet, jaha nu är det så igen. Ge mej bara, det är en sån nedvärdering av dej själv. Lyssna positivt istället, programera om så du slipper alla dessa tagna för givet kommentarer som du förväntar dej. Det som sägs kan ju sägas i all välmening. Släpp alla gamla vanor och förväntningar och lyssna på nuet. Vissa säger en del saker för att förminska eller kränka dej, om du då reagerar positivt på det så stärker du dej själv och får den andra att tänka till.

Vi hörs;)

  • Comments(1)//bloggen.freshway.se/#post102