Blåggen

Blåggen

Om Blåggen

Här har vi tänkt att hålla våra vänner och alla andra med information som vi tycker är intressant och nyttig. Lite onyttigheter och roligheter blir det säkert också.

Rutiner.....

InformationPosted by Sven Thursday, November 10 2011 18:36:44

Nu börjar jag komma in i rutinerna här hos Anki och Roger, hästar in och ut och mocka och mata. Lagom tills dom kommer hem i övermorgon.... Just nu gottar dom sej i 25 gradig värme med sol, bad och serveca i långa banor, det är dom väl förunnat fast inget jag vill tänka på när jag skrapar rutorna på bilen:)

Wilma och Maja ska vi inte glömma, de två inneboende... Wilma (hund) är med överallt och det är trevligt. Det är ett och ett halvt år sen jag var med hund överallt, många härliga minnen kommer fram.

Maja (katt) störtskön! Hon ligger inte balansgång på ett ben eller rullar ihop sej i knät, nädå, hon vräker ut sej på den plats som finns. Hon njuter verkligen av det:)

Jag fick ett skrivryck nu lagom till finska program på radion... Visst är finska som musik det rullar fram liksom.... Moy mokolat t.ex. Ja ja, alltid retar det nån:) Fast jag gillar finska på nåt underligt vis, hade det vart t.ex tyska hade jag masat mej ur stolen och stängt av!

Det är riktigt gott på kvällen här, brasan tänd, Wilma på golvet och Maja som gör sitt bästa för att täcka hela mej i sin vräkiga livsnjutande stil och denna härliga värme som blir (av brasan). Shorts och paraplydrink och jag är på Kanarieholma jag med...

Så till verkligheten, 3 grader ute, det är snart dags att palta på sej och ta in kusarna och mata dom. Sedan blir det maaat, hittade en bit frusen död fågel i frysen som jag ska förädla och tugga i mej nersköljt med en levande malt som är så lättuggad...

Happy Trails!

Sven

  • Comments(0)//bloggen.freshway.se/#post111