Blåggen

Blåggen

Om Blåggen

Här har vi tänkt att hålla våra vänner och alla andra med information som vi tycker är intressant och nyttig. Lite onyttigheter och roligheter blir det säkert också.

Torka...

InformationPosted by Sven&Lisbeth Friday, August 14 2009 20:45:10

Torka är ju synd att påstå att det varit i sommar... Förutom här (och på vissa andra bloggar)

Ja time flyes som dom säger över där. RHC på Chappis klarades av gallant as usuall. Ny förening som skötte det hela med glans. Var det nån som haja att tävlingen bytte namn??? RHC = Ranch Horse Challenge numera, suveränt!

As usuall var stallarna och hagarna inte som året innan.... När ska dom bli det??? Det funkade riktigt bra ändå, det vill mer till för att få vårat gäng på fall:)

Lägren har kommit och gått, det har varit många goda skratt och en del tårar. Inte så många tårar dock, tror dom börjar bli härdade... Dessa som vi kallar återkommande;) Ser fram emot nästa år redan nu!

Annars, ja Atlas växer och frodas han har tappat fölpälsen nu och är riktigt röd. Så vacker så det är inte klokt ( sett med mina ögon) ska ta färska bilder på honom så ni får se. Bonnie hittar på en del hyss bl.a hoppa ur hagen och vänta på att nån ska komma och släppa in henne. Smart tjej.

Det värsta av allt, Emelie ska flytta till Borås. Hon kom in på skolan där. Givetvis en höjdare för henne, fast vad tomt det blir här då... Vem ska jag retas med nu??? Löser sej alltid, Önskar dej lycka till och jag kommer att retas med dej på nåt sätt ändå:) Ha ha!

Sensommaren och hösten kommer att vara fullt upp med film och fotografering för kommande dvd och bok projekt. Varje soltimma tas tillvara, tro mej. Tur att Emil och Petra är med för jag har så mycket jobb att annars skulle det ta en himla lång tid att få det klart. Så dom filmar och fotar hej vilt:) Emil håller på och lär sej blli filmare och Petra är fotograf, bara så ni vet om ni vill ha nåt plåtat!

Har laddat upp en del så snart kommer det nåt nytt här och det blir lite vasst och känsligt för en del.

Happy Trails

Sven

  • Comments(0)//bloggen.freshway.se/#post97